fbpx

Welkom!

Nieuw jaar, nieuwe producten! Met het team laten we je prachtige projecten met de fantastisch nieuwe producten uit de mini voorjaar catalogus en sale a bration folder. Uiteraard kun je alle producten die besteld zijn bij mij of je eigen demonstratrice bestellen. Ik wens je veel plezier met hoppen!
Voor jullie ben ik aan de slag gegaan met de heerlijke IJsjes oftewel de Ice Cream Corner Suite. Een heerlijk vrolijke collectie met alle soorten ijsjes die je je voor kunt stellen. 
ice cream cone

VROLIJK DOOSJE

Het ontwerp van het doosje maakte ik zelf. En meet de rommelige afgelopen twee weken kostte dat meer kruim dan normaal. Eerst per ongeluk de zijkanten eraf gesneden en die er dus weer aan moeten plakken. Verkeerd gestempeld op de bovenkant en er zit iets meer bumble bee papier in dan de bedoeling is ;-). Maar dan heb je ook iets. Een vrolijk doosje met vier kaarten. Allemaal gemaakt met het designpapier en de stempels van the Ice Cream Corner Suite.
Wat ik je dus ook mee wil geven is dat het vaak in je eigen ogen niet helemaal perfect is, maar dat het voor een ander heel waardevol is wat jij zelf maakt! Ga dus lekker aan de slag en maak het niet te zwaar voor jezelf. 
ice cream corner suite

Vier keer ijsjes

Toen ik deze suite in de nieuwe catalogus voorbij zag komen was ik verkocht! Oh nee, dat zeg ik eigenlijk verkeerd. Toen hij op on stage voorbij kwam, smolt ik er al voor. On Stage is een (business) feest vol met presentaties van nieuwe producten en technieken, tips, trucs en samenkomst. Speciaal voor demo’s van het merk Stampin’ Up! Ook als je geen workshops geeft, geen blog hebt en geen klanten. Gewoon samenkomen, als is het nu dan online, met de mensen die hetzelfde leuk vinden als jij. Super leuk! Ook meemaken? Maak dan juist nu tijdens de sale a bration periode gebruik van het voordeel pakket!
Terug naar de ijsjes. Ik maakte vier kaarten in de kleuren van de suite: 
– Terracotta Tile
– Old Olive
– Bermuda Bay
– Blackberry Bliss
– Cinnamon Cider
En zelf voegde ik Bumble Bee nog toe. Deze kleur zit ook hier en daar verwerkt in het designpapier. 

Verschillende texturen

Naast het ‘normale’ stempelen, heb ik ook een embossingfolder, lint, sprinkles, snijmallen en shakertechnieken gebruikt. Zo zie je dat je maar 1 suite nodig hebt om eindeloze variaties te maken. Het lint wat bij de suite hoort (en uiteraard ook gewoon apart verkrijgbaar is, net als alle andere producten) is in de kleur Blackberry Bliss. Het is een soort gestreept lint. Met dikker en dunner geweven materiaal. Het werkt soepel en leent zich perfect als achtergrond en om strikjes mee te maken.

Sprinkles on top!

Naast dat je de sprinkles op de ijsjes en andere delen van de kaart kunt plakken, zijn ze uitermate geschikt voor schudkaarten! Supervrolijk en licht materiaal. Hoe schattig is het middelste bolletje ijs met de schudmogelijkheid? Op drie van de vier kaarten heb ik ook de rectangle stitched dies (rechthoekige gestikte snijmallen) gebruikt. Wat ij betreft een musthave in je snijmallen collectie. 
De bolletjes ijs van de linkerkaart heb ik uit het prachtige designpapier gepuncht. Hoe cool is het dat deze kleuren zo overlopen?! Ook de cone komt uit designpapier. En hoe gepuncht? Nou, met de duo Ice Cream Cone Builder Punch. Het is een mond vol voor een punch die een bolletje en een hoorntje uitpuncht. Maar dat mag ook, want het is een handig ding!

Deze kleuren heb ik gebruikt voor het complete project:

Materialen

Hieronder laat ik je zien wat ik allemaal gebruikt heb. Laat je niet overdonderen, het is niet nodig om alles te hebben om mooie projecten te maken. Het handige is dat de Ice Cream Corner Suite met 1 artikelnummer te verkrijgen is. Ik laat ook nog eens alle losse producten hieronder zien, aangezien ze uiteraard ook los te verkrijgen zijn. De kleuren inkt en papier laat ik eronder zien. Deze heb ik niet aan het overzicht toegevoegd. Denk er ook aan dat al het kaartkarton (cardstock) bij mij ook per vel te verkrijgen en het designpapier per half of kwart pak. Elke maandag besteldag! Papier kan elke dag.

Hop je mee naar mijn volgende teammaatje Jose? Zij heeft ook hard gewerkt om je iets prachtigs te laten zien! Klik op de ‘Next’ button en je komt uit haar:

Elke maandag besteldag! Je kunt ook via mijn webshop bestellen. Je betaald met Paypal of creditcard.
.
Blijf gezond en creatief,
Lieve groet,
Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.