fbpx

Blog in de zon

Hoe heerlijk is het dat ik op mijn tuinbank in het zonnetje deze blog kan schrijven. We zitten alweer in Mei en de lente is volop aangebroken. Vandaag geeft het team jou inspiratie voor 3D projecten. Veel kijk en leesplezier!

How wonderful is it that I am sitting on my garden bench in the sun. writing a blog. We are already in May and spring has arrived. Today the team gives you inspiration for 3D projects. Have fun watching and reading!

He's the man

Bijna kant en klaar cadoosje

Vandaag heb ik een cadeaudoosje voor jou! En het doosje is dus gewoon al helemaal klaar voor je. Nou ja, je moet hem nog wel even in elkaar zetten (hier maakte ik een reel van, check mijn insta!). Het doosje hoort bij de Kraft Notecards & Envelopes. Dus die kun je er uiteraard in bewaren óf je doet er iets anders in 😉

Today I have a gift box for you! And the box is just ready for you. Well, you still have to put it together (I made a reel of this proces, check my insta!). The box belongs to the Kraft Notecards & Envelopes. So you can of course keep it in it or put something else in it 😉

He's the man
kraft doosje

Schikken, plaatsen en vouwen

Voordat ik zo’n deksel van een doosje volledig versier, leg ik alle (gestanste en gestempelde) onderdelen op elkaar. Zo kan ik schuiven en zien wat ik leuk vind. Iets erbij, iets eraf.. naar links of toch naar rechts. En dan maak ik er een foto van om te onthouden hoe ik alles opplak. Uiteraard is de deksel bestempeld voordat hij gevouwen is!

Before I completely decorate such a lid of a box, I put all (punched and stamped) parts on top of each other. That way I can scroll and see what I like. Add something, take something off… to the left or to the right. And then I take a picture of it to remember how I stick everything on. Of course the lid is stamped before it is folded!

He's the man
he's te man suite
He's the man

He’s the man: een makkelijke collectie

Ongeveer de helft van de elementen op het doosje zijn uitdrukfiguren uit het designpapier van de He’s the man productcollectie. Supertof en superhandig!

De gele ruitjes heb ik gestanst met de snijmallen die coördineren met de stempelset. Eerst heb ik plakvellen (adhesive sheet) onder het papier geplakt, daarna uitgestanst en vervolgens het schutvelletje onder het gestanste element verwijderd. Zo hoef je niet te knoeien met lijm. Deze techniek heb ik ook gebruikt in het filmpje van Papierplezier deze week.

About half of the elements on the box are pre cut expressions from the design paper of the He’s the man product collection. Super cool and super handy!

I punched out the yellow diamonds with the dies that coordinate with the stamp set. First I stuck adhesive sheets under the paper, then punched out and then removed the protective sheet under the punched element. That way you don’t have to mess with glue. I also used this technique in this week’s paper fun video.

He's the man

Doe het zelf!

Geloof me, ook jij kunt dit maken! En hoe tof is het om met vaderdag zo’n doosje te geven?

Klik op de button hieronder om te zien welke producten dat ik gebruikt heb. Ik bestel graag voor je!

Trust me, you can make this too! And how cool is it to give such a box on Father’s Day?

Click on the button below to see which products I have used. I’d be happy to order for you!

Nog meer inspiratie!

Waarschijnlijk kom je bij Yvonne van The Creative Teacup vandaan! Wil je daar nog even naar terug? Klik dan op haar naam. Bij het klikken op de ‘next’ button hieronder ga je door naar Martina van Fraeulein Erdbeerli. Veel inpiratieplezier!

You probably came from Yvonne from The Creative Teacup! Would you like to go back to that? Then click on her name. Clicking on the ‘next’ button below will take you to Martina van Fraeulein Erdbeerli. Lots of inspiration fun!

Volgende deelnemer

Actie en Volg me!

Helemaal onderaan de pagina vind je de nieuwe instapactie. De In Colors komen je tegemoet! Volg je mij al op social media? Klik op een van de icoontjes, volg me en abonneer!

At the bottom of the page you will find the new entry promotion. The In Colors are coming to meet you! Are you already following me on social media? Click on one of the icons, follow me and subscribe!

Liefs & Creatiefs,

Salina

 

 

Nieuwe instapactie!

Tussen 3 en 31 mei krijg je naast de gebruikelijke korting op een starterspakket, een compleet incolor pakket a 81,- gratis! Lees hieronder er alles over (klik op de plaatjes evt) of stuur me een berichtje bij vragen. Hier lees je alles over het demo worden van Stampin’ Up! 

incolor promotie
in color promotie

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.